8/02/2018

Posta Kutuları Seramik ve Size Özel

Posta kutuları aslında geçmişten günümüze kalan iletişim aracı idi. Bugün ise sadece içine gazete ve ekmek konulan dekoratif obje olarak kullanılıyor.                
Posta Kutuları Seramik ve Size Özel
Biz de seramik atölyemizde değişen bu posta kutusu anlayışına göre çalışmalar yaptık. Kişilere veya firmalara özel seramik posta kutuları yapmaya devam ediyoruz. Geçmişten günümüze değişim geçiren posta kutuları hala revaçta. Bu hafta bir apartman yönetimi, her kapıda görsel ve kişiye özel kutu tasarımları istedi. Çalışmaya devam. Bittiğinde sizlerle paylaşacağım. 
Şimdi yapılanlardan bir kaç örnek sizler için.
Posta Kutuları korumaya alındı.....
İngiltere’de Kraliyet Posta Servisi her yıl 100 kadar posta kutusunun çalınıp dekoratif amaçlı olarak satışa çıkartıldığını tespit ettiklerini ve bu nedenle tarihi posta kutularına izleme cihazları yerleştirdiklerini açıkladı.her yıl 100 kadar posta kutusunun çalınıp dekoratif amaçlı olarak satışa çıkartıldığını tespit ettiklerini ve bu nedenle tarihi posta kutularına izleme cihazları yerleştirdiklerini açıkladı. Bu yazı, 2015 Hürriyet haberlerinden alınmıştır.



Posta Kutuları Seramik ve Size Özel olsun isterseniz eğer sipariş vermek için Gsm:0532 2330538 veya Mail: info@mozaiksanatevi.com

Aysel Ergül
Mozaik Sanat Evi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder